Informatii produse

Quillingul este o arta ce presupune folosirea unor fasii de hartie care sunt rulate astfel incat sa se obtina diverse forme care se vor lipi intre ele. Benzile de hartie folosite pentru realizarea bijuteriilor Velbi sunt de 3mm si 5mm.
Bijuteriile au un aspect lucios, fiind acoperite de un lac special care le confera rezistenta facandu-le tari aproape ca lemnul. Bijuteriile nu sunt fragile, ele rezista foarte bine in timp insa nu trebuie sa tragem de ele sau sa le indoim caci se vor dezlipi.
Realizarea bijuteriilor din hartie necesita multa migala si rabdare, de aceea bijuteriile pot prezenta unele mici imperfectiuni care sunt absolut normale in aceasta tehnica.
Bijuteriile sunt fotografiate individual, incercand sa evidentiem fiecare particularitate, insa pot aparea diferente minore ale culorilor, in functie de setarile fiecarui monitor. Bijuteriile sunt masurate cu aproximatie.
Informatii utile
Bijuteriile trebuie ferite de apa, detergenti, produse cosmetice, parfum, pentru a evita dezlipirea partilor si innegrirea bazelor metalice.
Va recomandam sa deschideti cu delicatete cerceii si colierele, sa nu le purtati in timpul somnului pentru a evita deformarea sau dezlipirea lor. Bijuteriile vor fi depozitate separat, si nu laolalta cu alte bijuterii.
Daca din greseala am scapat in apa o bijuterii quilling atunci o vom lasa sa se usuce pe un plan curat din plastic. Daca o vom manevra usor cat este uda si o vom lasa la uscat, bijuteria nu se va distruge.